Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Agility πρωτο σε πωλησεις!!

Η παντοκρατορία του best seller για το 2009 συνεχίζεται με αυξητικές τάσεις και το 2010! Και όπως δείχνουν τα νούμερα, ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ βρίσκεται προ των πυλών!

Συγκεκριμένα, η σειρά Agilty City της Kymco βρίσκεται στην 1η θέση των πωλήσεων έως 200 κ.εκ. το Α' Εξάμηνο της χρονιάς που διανύουμε, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από το αμέσως επόμενο μοντέλο (300+). Τα 1.168 Agility City που βγήκαν στους δρόμους τους πρώτους έξη μήνες του 2010 είναι μία ακόμα επιβράβευση του μοντέλου από το ευρύ κοινό, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης για την αξιοπιστία, τις επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση, την υψηλή ποιότητα και το απαράμιλλο στυλ που διαθέτει!

Με εκδόσεις από 50 έως 200 κ.εκ., η σειρά Agility City είναι η απόλυτη λύση σήμερα, που οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού είναι ιδιαίτερα αυξημένες και που όλοι επιθμούν ένα σκούτερ με κορυφαία χαρακτηριστικά σε φιλική τιμή.

H απόκτηση ενός Agility City είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες εξόφληση ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου